Ny Seat Ibiza FR 1.5 TSI EVO 150 hk - fra 199.900 kr.

Den nye SEAT Ibiza FR kan nu bestilles med den kraftfulde 1.5 TSI EVO motor med 150 hk. FR-udstyrslinjen byder bl.a. på en sænket sportsundervogn, dobbelte udstødningsrør, sportslæderrat med multifunktion, sportssæder og mørktonede ruder bag. Ibiza FR med 1.5 TSI motoren kan nu bestilles til priser fra 199.900 kr., som er en merpris på kun 13.000 kr. i forhold til Ibiza FR med 115 hk.

Ny motor og sportsligt udstyr

Den 4 cylindrede 1.5 TSI EVO motor har et maksimalt moment på 250NM ved 1.500-3.500 o/min og kan præstere 0-100 km/t på 7,9 sek med en topfart på 215 km/h. Ibiza FR 1.5 fås med en manuel 6-trins gearkasse med korte og præcise gearskift. Det gennemsnitlige forbrug ligger på 20,4 km/l.

FR-udstyrslinjen indeholder det mest dynamiske og tekniske udstyr, der giver den bedste oplevelse af bilens præstationer. FR-udstyrslinjen inkluderer en sportsundervogn og har to indstillingsmuligheder, Normal og Sport, der tilpasser sig til førerens præference eller vejforholdene. Eksklusive designelementer som fx hækdiffusor, dobbelte udstødningsrør, markante sorte luftindtag i forkofangeren, 17” Dynamic fælge, mørktonede ruder bag og detaljer i sort højglans er blevet udviklet særligt til denne udstyrslinje.

Det indvendige design er ligeså sportsligt som det ydre. Ibiza FR byder på sportssæder med kontrastsyninger, sportslæderrat med multifunktion og instrumentbord i sort højglans.

5-stjernet sikkerhed i sportslig indpakning

Den nye SEAT Ibiza har opnået de maksimale 5 stjerner I EuroNCAP testen og skiller sig særligt ud på områderne passagerbeskyttelse, børnebeskyttelse, fodgængerbeskyttelse og sikkerhedssystemer. Særligt nødbremseassistenten, som er standard i den nye SEAT Ibiza, skiller sig ud ved både at kunne reagere på fodgængere og andre biler.


For yderligere at øge sikkerheden tilbyder den nye Ibiza som standard Hill hold control, multikolissionsbremse, dæktryksovervågning og automatiske kørelys i LED både for og bag.

Se mere om den nye Ibiza FR 1.5 TSI EVO på seat.dk


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk