Bilforum Svendborg

Skade - hvad nu?

Hvis uheldet er ude, er det vigtigt at du vælger det rigtige værksted. I værste fald kan et forkert valg betyde bortfald af fabriksgaranti eller at bilens sikkerhed og køreegenskaber forringes. Vores pladeværksted er godkendt til at samarbejde med Seat-fabrikken ved alle typer af skader. Vore medarbejdere kommer løbende på opdaterende kurser og vi har mest moderne værktøj og udstyr.

Frit værkstedsvalg

SEAT Svendborg er godkendt til at samarbejde med alle forsikringsselskaber, så hvis dit forsikringsselskab i første omgang henviser til et andet værksted, kan du alligevel forlange at skaden bliver udbedret efter alle fabrikkens foreskrifter hos os. Du kan derefter køre trygt videre og vi hjælper gerne med udfyldelse af skadesanmeldelsen.

Gratis lånebil

Mange forsikringsselskaber tilbyder gratis lånebil til deres kunder ved reparation. Skulle du ikke være under den ordning stiller vi gerne en gratis lånebil til rådighed under udbedring af skade. Du skal kun betale brændstof og evt frikøb af selvrisiko.

Vejhjælp

Du er dækket af SEATs meget omfattende mobilitets-service, når blot bilens serviceeftersyn udføres på vores værksted. Du kan læse mere om SEAT vejhjælp her.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte vores pladeværksted for nærmere oplysninger.

 

0e0f2e54-ed7b-471c-919c-2e55bb26638a_636029782867152129.jpgSkadebehandler
Jesper Thomsen
Tlf. 63211752
Email: jt@bilforum-svendborg.dk