Bilforum Svendborg

Vinder af Seat

Den heldige vinder blev udtrukket i Svendborg...

 

Lissi har sat sig i en Seat (igen)

 AF KARL EDVARD HANSEN

 

Weekenden den 8-9 januar vil altid stå for Lissi Bovbjerg Andersen som en ganske særlig weekend. For da tog hun nemlig turen til Bilforum Svendborg, som er forhandler af Seat, og som på landsplan afholdt en konkurrence, hvor man via en prøvetur i en Seat Ibiza også havde mulighed for at vinde bilen.

Først skulle man dog indsende en kupon, hvor man skulle give sin mening om bilen til kende - og Lissi fortæller:

- Jeg havde aldrig drømt om, at jeg skulle vinde, men Flemming Bøgelund fra Bilforum Svendborg fik mig overbevist om, at den var god nok, da han overbragte mig den glædlige nyhed på min bopæl, som i øvrigt fandt sted på selve Valentins Dag, smiler Lissi Bovbjerg Andersen.

Hun fortæller videre, at hun tidligere har haft to Seat’er, men nu vil sætte sin Citröen 1 til salg, da Seat helt klart er hendes fortrukne bilmærke.

Også hos Bilforum Svendborg er der glæde at spore.

- Det er jo fantastisk at skulle ud med sådan en glædelig nyhed til en lokal person. Alene hos os var der kommet over 60 kuponer ind, og når man så tænker på, at der er 30 Seat-forhandlere i hele landet, så har Lissi grund til at være ekstra glad og stolt, siger Flemming Bøgelund, mens han gør klar til at skåle med den heldige vinder i champagne.